Links

MeerFinance kan u adviseren voor het inrichten van uw P&C-cyclus en het rapportageproces. Vaak wordt hierbij nog Excel gebruikt. Echter voor het verbeteren van de kwaliteit van uw stuurinformatie is het vaak nodig om een gespecialiseerd Corporate Performance Management (‘CPM’) tool te gebruiken. Dit helpt u zowel in tijdigheid als de diepgang van de informatie. Zie hiervoor de dienstenpagina.

 

Naast het dagelijkse gebruik van een CPM tool maakt de controller ook dagelijks gebruik van Excel. Een verbetering in zijn of haar kennis en vaardigheden kan de effectiviteit sterk verbeteren. Om de kennis en vaardigheden te ontwikkelen kunt u gebruik maken van de cursussen van My Online Training Hub. Deze zijn zeer aanbevelswaardig.

 

Als ervaren Excel gebruiker heb ik een aantal online cursussen van hen gevolgd. Ze hebben een uitstekende documentatie, zijn goed te volgen en hebben veel toegevoegde waarde voor zowel de minder ervaren gebruikers als de gebruikers met veel kennis van Excel. Onderstaand een aantal links naar de cursussen waarop u kunt inschrijven. Er zijn ook verschillende gratis webinars beschikbaar op de website. Tevens kan ik u  aanbevelen om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief.